Реинкарнационната терапия е регресивна терапия, която акцентира на връ­щането към причината на проблема

Регресивната терапия има много благотворен и лечебен ефект върху депресии, панически растройства, зависимости и дори върху хронични физически заболявания

Опасна ли е Регресивната Терапия?

Не. Само по себе си Регресивната Терапия не е опасна. „А не е ли опасно, нали ще се върна обратно?“. Да, винаги ще ви върнем обратно.

Някои проблеми не произхождат от настоящия живот

Някои проблеми дори не произхождат от един минал живот. Те изглежда са част от модел, който включва повече от един живот. Какви модели откриваме и какво можем да направим за тях в терапевтичните сесии? Изследването и разбирането на цялостния модел е от съществено значение, как е започнал, как е имал различни последици в различните животи и как да се справяме с него сега.

За мен

Казвам се София Генева и съм Регресивен Терапевт.

Не приемам, че човек не може сам да избира пътя си, че не може сам да взима решенията за живота си и че не може сам да носи отговорност за тях.

Бъдещето може да бъде променено.

С методите на регерсивната транспоерсонна терапия мога да направя тази връзка между минало и бъдеще. Човек може да промени живота си, да излезе от матрицата на ежедневния си транс. Това е начин човек да се върне в миналото и да разбере по какъв начин това минало влияе на неговото настояще и бъдеще.

Регресивен психо терапевт дипломиран в института по регресивна и реинкарнационна терапия София, който е сертифициран от холандският институт ТАСО – Tasso Internetional.

Телефон за контакт: 0879193580

В какво имаме резултати до момента

* В зависимост от състоянието на клиента, могат да бъдат необходими повече от една сесии

Звисимости

Освобождаване от зависимости към алкохол, вещества, хазарт и обсесивно поведение

Неутрализиране на енергийни намеси

Разваляне на магии, проклятия, чужда енергия във енергийното поле на клиента и възстановяване на собственото енергийно поле и сила

Преодоляване на мъка

Освобождаване или улекотяване на тежки емоционални състояния породени от загуба на близък

Малтретиране, насилие

Преодоляване и освобождаване от усложнения и посттравматичен стрес причинени от насилие

Защо регресива терапия е толкова успешна?

И защо е наричана кралицата на всички терапии

развива лична сила

Терапевта насочва клиента към най-благоптиятното за него разрешение на проблема – клиента на практика участва активно в подобрението на състоянието си.

елиминира фалшиви преживявания

Методиката на работа елиминира фалшиви спомени, асоциране с чужди преживявания и опасността от абсорбиране на чужда енергия, която може да навреди на клиента.

не използва хипноза

Клиента е в пълно съзнание и липсва риск от липсващи спомени за сесията и постигнатият напредък.

хОЛИСТИЧНА

терапевта работи едновременно многопластово: с физическото тяло, менталното, емоционалното, енергийното и духовното.

Препоръки от клиенти

Обратна връзка върната напълно анонимно от клиенти:

След сесия свързана с родови натоварвания, отношенията с родителите ми се подобриха – препоръчвам на всеки, който има проблеми със семейството си!

Стилян

Успях да се освободя от обсесия по неподходящ за мен партньор и да намеря нов. До преди това не знаех защо продължавам да стоя в тези взаимоотношения, въпреки, че получавах само разочарование.

Диана

Успях да се освободя от зависимост към трева и медикаменти само с няколко сесии. Сега се чувствам много по-жизнен и дееспособен. Вече даже не желая да пробвам отново.

Илиян

Последни публикации и цитати

Състоянието на просветление е постижимо, тук и сега. Възможно е да се живее без страдание, тревоги и нервност. За тази цел трябва да проумеем ролята си като създатели на собствената си болка, да проумеем как собственият ни ум създава проблемите ни с почти безспирния си поток […]
Гневът е толкова по-силен, колкото по-безсилни се чувстваме.
„Просветените хора рядко са много набожни. В действителност често те са толкова скандални, че другите ги мислят за луди. Те постъпват така, както им идва отвътре, и ви оставят да се справяте със собствените си реакции спрямо тяхното поведение. Те имат способността просто да бъдат хора! […]
en_USEnglish